Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Unaprijediti saradnju sa korisničkim institucijama i kvalitet tehničke dokumentacije

Unaprijediti saradnju sa korisničkim institucijama i kvalitet tehničke dokumentacije
Datum objave: 22.04.2021 14:56 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Unapređenje saradnje između korisničkih institucija, ministarstava i Uprave javnih radova, kao i podizane kvaliteta tehničke dokumentacije pripremljene od strane korisnika, bile su glavne teme sastanka koji su direktor Uprave javnih radova, mr Boro Lučić, i pomoćnica direktora, Milica Bakić, održali danas sa predstavnicima ministarstava kapitalnih investicija, ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, unutrašnjih poslova i prosvjete, nauke, kulture i sporta.

Predstavnici korisničkih institucija su tokom sastanka iskazali načelnu saglasnost na tekst ugovora vezano za realizaciju projekata koji se finansiraju iz kapitalnog budžeta.

Istaknuto je da je u toku izrada radnih sporazuma za programe IPA 2018, kojima se definišu obaveze svih institucija u fazi pripreme, ugovaranja i sprovođenja projekata.

Učesnici sastanka su naglasili da je organizovanje ovakvih konstruktivnih razgovora veoma korisno, te da je takvu praksu neophodno nastaviti i u narednom periodu, u cilju efikasnije pripreme i realizacije projekata.

UPRAVA JAVNIH RADOVA