Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Direktor Lučić razgovarao sa rukovodstvom opština Andrijevica i Berane

Direktor Lučić razgovarao sa rukovodstvom opština Andrijevica i Berane
Datum objave: 10.03.2021 14:05 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Direktor Uprave javnih radova Boro Lučić sa saradnicima razgovarao je danas sa predstavnicima opština Andrijevica i Berane, u cilju dogovaranja daljih aktivnosti na realizaciji infrastrukturnih projekata u ovim gradovima. 

Predsjednik Opštine Andrijevica, Željko Ćulafić, i menadžer Opštine, Miloš Čukić, informisali su rukovodstvo Uprave javnih radova o značaju daljih ulaganja u lokalnu infrastrukturu. 

Oni su istakli da Uprava javnih radova ima značajnu ulogu u razvoju ruralnih područja, posebno ističući potrebu za daljom izgradnjom putne infrastrukture u andrijevičkoj opštini. 

Sa delegacijom Opštine Berane, predvođenom menadžerom Vladimirom Đakovićem i savjetnikom Darkom Stojanovićem, razgovarano je, između ostalog, na teme izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ulaganja u putnu infrastrukturu, izgradnje reciklažnog dvorišta sa sortirnicom, stočne pijace, izgradnje CITES centra i novog groblja. 

Dogovoreno je da u narednom periodu budu preduzeti svi neophodni koraci, u cilju intenzivnijeg razvoja komunalne i saobraćajne infrastrukture na teritoriji beranske opštine.

UPRAVA JAVNIH RADOVA