Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Директор Лучић разговарао са руководством општина Андријевица и Беране

Директор Лучић разговарао са руководством општина Андријевица и Беране
Датум објаве: 10.03.2021 14:05 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Директор Управе јавних радова Боро Лучић са сарадницима разговарао је данас са представницима општина Андријевица и Беране, у циљу договарања даљих активности на реализацији инфраструктурних пројеката у овим градовима. 

Предсједник Општине Андријевица, Жељко Ћулафић, и менаџер Општине, Милош Чукић, информисали су руководство Управе јавних радова о значају даљих улагања у локалну инфраструктуру. 

Они су истакли да Управа јавних радова има значајну улогу у развоју руралних подручја, посебно истичући потребу за даљом изградњом путне инфраструктуре у андријевичкој општини. 

Са делегацијом Општине Беране, предвођеном менаџером Владимиром Ђаковићем и савјетником Дарком Стојановићем, разговарано је, између осталог, на теме изградње постројења за пречишћавање отпадних вода, улагања у путну инфраструктуру, изградње рециклажног дворишта са сортирницом, сточне пијаце, изградње ЦИТЕС центра и новог гробља. 

Договорено је да у наредном периоду буду предузети сви неопходни кораци, у циљу интензивнијег развоја комуналне и саобраћајне инфраструктуре на територији беранске општине.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА