Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Директор Лучић у Котору: Интензивирати радове на базену, покренути питање спортске сале

Директор Лучић у Котору: Интензивирати радове на базену, покренути питање спортске сале
Датум објаве: 22.03.2021 14:25 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Директор Управе јавних радова, Боро Лучић, и предсједник Општине Котор, Владимир Јокић, са сарадницима, обишли су данас градилишта затвореног базена „Никша Бућин“ и спортске сале и том приликом договорили даље кораке у циљу наставка реализације ових капиталних пројеката. 

УЈР

На радном састанку са представницима извођача радова и стручног надзора над реконструкцијом затвореног базена истакнуто је да су радови у завршној фази, те да је неопходно да упоредо почне и припрема за поступке тестирања термотехничких система и техничког пријема, као неопходног услова за издавање употребне дозволе. 

Извођач радова је информисао директора Лучића и предсједника Јокића да су у току финалне активности у унутрашњости објекта и уређење терена, тако да се може очекивати да ускоро почне и пробно пуштање у рад инсталираних система. 

УЈР

Током обиласка спортске сале, чија је изградња почела прије 10 година, договорено је да се предузму сви потребни кораци, којима ће бити дефинисан даљи правац дјеловања када је ријеч о реализацији овог пројекта. 

Тема разговора директора Лучића и предсједника Општине Јокића, између осталог, била је и реконструкција локалне саобраћајнице кроз Горњи Грбаљ, на дионици од Ластве Грбаљске до Старе Фортеце, процијењене вриједности 560.000 еура, коју је локална управа кандидовала за реализацију у оквиру капиталног буџета. Поред реконструкције коловоза, пројектом је обухваћено проширење неколико мостова и подизање потпорног зида, а посебно је значајна као алтернативни путни правац за вријеме планиране изградње булевара на јадранској магистрали. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА